Thursday, January 30, 2014

ATASI MASALAH DARAH TINGGI, DIABETIS, MASALAH JANTUNG.

INI JAWAPANNYA


Assalamualaikum.
Disini saya berminat ingin berkongsi kebaikan dan kelebihan CoQHealth™ Plus.  Bawah ini secara ringkas kebaikan dan kelebihan CoQHealth™ Plus.
untuk lebih detail?

SCROLL DOWN

CoqHealth Plus merupakan antioksidan yang tinggi kerana formulanya ditambah vitamin E dan ekstrak teh hijau.Ia menghalang radikal-radikan bebas dari merosakkan dan memusnahkan sel-sel dan daya imunisasi tubuh

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN

KENAPA  CoQHealth™ Plus INI BAGUS BAGI YANG MEMERLUKAN.

1.. Baik untuk jantung kerana ia dapat menangani serangan jantung kerana CoqHealth terdapat Co enzim Q10. Apabila rendah CoQ10 di dalam sel-sel otot jantung, maka jantung kita berisiko untuk gagal berfungsi.

2.Tekanan darah tinggi - menyokong salur darah untuk tekanan darah yang sihat

3.Menangani keletihan, dengan CoQHealth™ Plus ia boleh meningkatkan ketahanan dan stamina kita.

4.Masalah kesuburan- membantu meningkatkan tahap kesuburan dengan meningkatkan kuantiti, kualiti dan pergerakan sperma bagi lelaki dan meningkatkan kualiti ovum bagi wanita.

5.Diebetis/kencing manis.

6.Kolestrol tinggi Tahukah Anda

Digalakkan kepada anda yang berusia lingkungan 30-50 tahun kerana;- 
  • Keupayaan tubuh kita untuk menghasilkan CoQ10 mula menurun apabila usia kita meningkat. Tambah lagi dengan diet yang tidak seimbang, tertedah pula kepada radikal bebas boleh mengurangkan paras CoQ10 di dalam tubuh kita.
  • Sebab itu lah, orang yang meningkat usianya, jika tidak menjaga pemakanan akan mudah terkena penyakit jantung.Untuk sesiapa yang berminat utk tau lbh lanjut / nak buat order dengan produk-produk Shaklee
Boleh hubungi saya melalui beberapa cara;
1. Whatsapp
2. Fb Online
3. SMS
4. Offline
5. Call

Dan Step yg seterusnya anda perlu bagitahu apa masalah anda? supplement apa anda perlukan? Inshaallah saya membantu dengan konsultasi percuma diberikan kepada anda dan berterusan selepas pembelian.

(Shaklee Independent Distributor)SID : 1082568


0133550394 (liyana)

No comments: