Saturday, January 11, 2014

INTRO TAHUN 2014


Salam Sejahtera buat sahabat-sahabat, saudara mara dan viewers blog comel saya ini, Dan mungkin tidak terlambat untuk saya mengucapkan selamat tahun baru 2014. Moga tahun baru ni, dapatlah kita sama-sama mengubah sesuatu yang baru, attitude yg baru dan lebih rasional.

Sebenarnya, blog comel saya sudah lama wujud sejak 2009 lagi akan tetapi masa  x mengizinkan saya untuk blogging dan share kehidupan saya sehingga kini. Jadi mulai hari ini 2014 saya akan aktif semula dengan benda2 yang baru saya ceburi. Walaupun terlalu baru, tapi saya ingin mencuba bagi tujuan mendisplinkan diri, bergaul dan bermesra dengan kalian semua dengan apa yang saya ceburi ini. 

Hah, viewers nak tau apakah itu?   Meh scroll down sikit..

 

Itulah, one of product Vitamin yang sangat femes dan awesome.  Kenapa saya pilih shaklee? Antaranya;-
  • Galakkan Emak saya, sebab supplement ini bukan untuk individu tapi boleh kongsi bersama keluarga. Dan juga galakkan dari sahabat saya.
  • Boleh jadikan side income kita tu kalau kita rajin berusaha. tak rajin mana nak dapat hasilnya. xkan nak tunggu sedebuk didepan mata  tanpa usaha. 
  • Ia dijamin halal
  • Ia salah satu supplement yang dpt membantu apa pemasalahan dan keperluan badan kita dengan izin Allah s.w.t.

Ha tu dia, Why i choose Shaklee? ok, For next post saya akan introduce pasal shaklee plak. okies
Bawah Ini, pengenalan diri saya .. Saya adalah Shaklee Agent. So, if berminat boleh pm/whatsapp/wechat kat no. yg tertera kat pict saya bawah tuuuu..
No comments: